Algemene voorwaarden

  • Annuleringsvoorwaarden: één maand voor datum workshop annuleren is kosteloos, bij minder dan een maand annuleren wordt er een administratieve kost aangerekend.
  • Begeleiders: er wordt één actieve begeleider verwacht tot en met 16 leerlingen. Boven de 16 leerlingen (met een maximum van 24) worden er minimum 2 actieve begeleiders verwacht. De begeleiders dienen geen inschrijvingsgeld te betalen. De begeleiders kunnen niet inhoudelijk deelnemen tijdens de workshops.
  • Cumuleren: indien de klas groter is dan 24 leerlingen is het mogelijk om de klas te splitsen in twee subgroepen. De eerste subgroep krijgt in de voormiddag de LEGO-workshop en de tweede subgroep in de namiddag. Als tweede sessie kan er een sessie in het MAAKLAB aangeboden worden (enkel voor secundair onderwijs!) of een andere LEGO-workshop. Uit ervaring is een volledige dag LEGO-workshops vrij intensief voor de leerlingen.
  • Facturatie: het aantal gereserveerde leerlingen wordt aangerekend. Bij extra leerlingen dient dit minimum één week op voorhand gecommuniceerd te worden. De extra leerlingen worden ook aangerekend.